Ξεσηκώνονται οι ρετσινάδες της Εύβοιας: Πού θα γίνει σήμερα μεγάλη κινητοποίηση
Κινητοποιήσεις σήμερα στην Εύβοια μετά την προκλητική στάση του Υπουργείου ΠεριβάλλοντοςΠροκλητική χαρακτηρίζει τη στάση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και συνολικά της κυβέρνησης το Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Εύβοιας, το οποίο ετοιμάζεται να βγει ξανά στον δρόμο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απάντηση του Υπουργείου στα αιτήματα των ρετσινάδων αφήνει άλυτα τα πιο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και τη ζωή τους, καθιστώντας – όπως τονίζουν – μονόδρομο τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα, το Σωματείο καλεί όλους τους ρητινοκαλλιεργητές και δασεργάτες σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Αγίας Άννας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
«Θα γίνει ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις, συζήτηση και λήψη απόφασης για τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα. Η μαζική παρουσία στη Γενική Συνέλευση είναι ένα ακόμη βήμα προς την κλιμάκωση του αγώνα μας για τα δίκαια αιτήματά μας».
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr