Ξεσπά ιερέας στην Εύβοια: «Ο μοναδικός γάμος που ευλογήθηκε από τον Χριστό είναι μεταξύ ανήρ και γυναικός»
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ξεσπά ιερέας στην Εύβοια: «Ο μοναδικός γάμος που ευλογήθηκε από τον Χριστό είναι μεταξύ ανήρ και γυναικός»

Ο πατέρας Δημήτριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας, μιλά για την οικογένεια και εκφράζει την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου στη Βουλή.

Ξεσπά ιερέας στην Εύβοια μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο πατέρας Δημήτριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας, μιλά για την οικογένεια και εκφράζει την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου στη Βουλή.

Τι λέει ο π. Δημήτριος Αργύρης

Λίγα λόγια για την οικογένεια
Στην οικογένεια όπου η θρησκεία βρίσκει έμπρακτη εφαρμογή, το αποτέλεσμα είναι μεγάλο καλό. Η θρησκεία οδηγεί τους γονείς (Αντρα ,Γυναίκα )να εκτελέσουν εκείνο ακριβώς το έργο που ο Θεός προόρισε να γί-νεται στην οικογένεια. Τα παιδιά ανατρέφονται με το φόβο και τη νουθεσία του Κυρίου.

Ο μοναδικός γάμος που ευλογήθηκε από τον Χριστό είναι αυτός στην Κανά της Γαλιλαίας μεταξύ ανήρ και γυναικός και οτιδήποτε άλλο αποτελεί στρέβλωση της φυσιολογικής οικογένειας .Πως μπορείς άνθρωπε αμαρτωλέ και τρισάθλιε να διαστρεβλώσεις τα έργα του Θεού ο Θεός έπλασεν Αδάμ και Εύα και εξ αυτών γεννήθηκαν τέκνα και κατακυρίευσαν τον κόσμο.

Όσο κι αν εξελιχθεί ο κόσμος και η τεχνολογία κάποιους θεσμούς και κάποιες έννοιες δεν είμαστε ποτέ άξιοι να τις αλλάξουμε. Με το πέρασμα των χρόνων και από την αδιαφορία μας αφήσαμε ανθρώπους να ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας και εμείς να φτάσουμε να είμαστε φιλοξενούμενοι. Με την πρόοδο της τεχνολογίας και της επιστήμης ο κόσμος απομακρύνθηκε από τον Χριστό γιατί ο Χριστός τους φαίνεται πολύ λίγος πολύ αθώος πολύ εκτός μόδας μιας μόδας που εχει στην κορυφή της τον φόβο την τιμωρία και την εκμετάλλευση δεν χωράει ένας Θεάνθρωπος κουρελιασμένος με ματωμένα χέρια και πόδια που εκλιπαρεί να του δώσεις τις αμαρτίες σου για να σου δώσει τον παράδεισο.

Βάλαμε στην Άκρη του Θεάνθρωπο μας Ιησού Χριστό στο όνομα της Επιστήμης και της μόδας. Πουλήσαμε την Πατρίδα μας στο όνομα της Μόδας μιας και πιστεύουμε πως όλες οι ευρωπαϊκές χώρες το κάνουν και έτσι τρέχουνε και εμείς να τις ακολουθήσουμε ξωπίσω τους σαν σκυλάκια που μας κουνούν το κόκαλο του κέρδους. Τώρα πουλάμε την Οικογένεια όπως την ξέρουμε για τόσους αιώνες στο όνομα της μόδας για να μην μας πουν οπισθοδρομικούς.

Και έτσι με το ιερό όνομα της οικογένειας ονομάζουμε σαρκικές ενώσεις ατόμων που δεν έχουν βρει το νόημα της ζωής και που κάποιες φορές η φύση μπορεί να τους μετάταξε το γεννητικό υλικό δεν μπορεί μια τέτοια ένωση να ονομάζεται φυσιολογική και πόσο μάλλον να χρίζεται με τον Ιερό θεσμό της οικογένειας .Να ξέρετε εάν σε έναν λαό απομακρύνεις την Θρησκεία τους κάνεις να αδιαφορούν για την πατρίδα τους και τους διαστρεβλώσεις τον Θεσμό της οικογένεια δεν χρειάζεται να τους πολεμήσεις τους έχεις νικήσει χωρίς καμία απώλεια από μέρους σου γιατί πολύ απλά έχει πάψει να υπάρχει ο λαός έχει εξαλειφθεί ..
μεθ’ ημών Ο Θεός , ουδείς καθ’ ημών

π.Δημήτριος Αργύρης

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr