Χατζηγιαννάκης: Χωρίς πόσιμο νερό παραμένουν τα σπίτια στη Βόρεια Εύβοια
ευβοια

Χατζηγιαννάκης: Χωρίς πόσιμο νερό παραμένουν τα σπίτια στη Βόρεια Εύβοια

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Ευβοίας και αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών & υπεύθυνος για ζητήματα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, παρότι έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες γεωτρήσεις και παρότι έχει ήδη βρεθεί πόσιμο νερό, η ταλαιπωρία των κατοίκων παραμένει μεγάλη

Eρώτηση στην βουλή σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αναφορικά με την έλλειψη πόσιμου νερού οι κάτοικοι στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας κατέθεσε ο βουλευτής Ευβοίας Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Ευβοίας και αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών & υπεύθυνος για ζητήματα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, παρότι έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες γεωτρήσεις και παρότι έχει ήδη βρεθεί πόσιμο νερό, η ταλαιπωρία των κατοίκων παραμένει μεγάλη, καθώς το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών κωλυσιεργεί χαρακτηριστικά στην εκταμίευση της χρηματοδότησης που χρειάζεται προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί και το πόσιμο νερό να μεταφερθεί στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης επισημαίνει ότι είναι αδιανόητο εν έτει 2022 οι κάτοικοι μιας περιοχής της χώρας να μην έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό, υπενθυμίζει ότι έχουν περάσει περισσότεροι από εφτά μήνες από την επίσκεψη του αναπλ. Υπουργού κ. Πέτσα στον δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και τη δέσμευσή του για χρηματοδότηση του έργου και ζητά από την κυβέρνηση να μην καθυστερήσει άλλο και να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr