Δρόμοι του «πουθενά»: Viral πάλι ο Δήμος Χαλκιδέων – Διάβαση πεζών πάνω σε θάμνο
Ειδησεις ευβοια

Δρόμοι του «πουθενά»: Viral πάλι ο Δήμος Χαλκιδέων – Διάβαση πεζών πάνω σε θάμνο

Ο Δήμος Χαλκιδέων, κατάφερε να γίνει viral για άλλη μια φορά όταν τον γύρο του διαδικτύου έκαναν εικόνες από μια φρεσκοβαμμένη διάβαση πεζών η οποία καταλήγει… σε θάμνους.

Το λαϊκό άσμα «Δρόμοι του πουθενά» θα ερχόταν στο μυαλό οποιουδήποτε πολίτη βρισκόταν τις τελευταίες ώρες στην Χαλκίδα μετά το «σχεδιαστικό λάθος» στην διάταξη νέων διαβάσεων που τοποθέτησε ο Δήμος στους Δρόμους της πόλης.

Ειδικότερα, ο Δήμος Χαλκιδέων, κατάφερε να γίνει viral για άλλη μια φορά όταν τον γύρο του διαδικτύου έκαναν εικόνες από μια φρεσκοβαμμένη διάβαση πεζών η οποία καταλήγει… σε θάμνους.

Ο καλλιτεχνικός- μουσικός χαρακτήρας στην παρέμβαση του Δήμου είναι μάλλον προφανής.

Εξάλλου και ο Πάνος Αγιαννίτης, Σύμβουλος της κοινότητας Χαλκίδας αφού ανέδειξε το θέμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αναρτώντας σχετική φωτογραφία σχολίασε σκωπτικά πως η κίνηση αυτή του Δήμου αποτελεί στην πραγματικότητα μια ευχάριστη μουσική νότα για τους δημότες που θα έχουν την τύχη να απολαύσουν δεκάδες νότες πιάνο να κάνουν την εμφάνιση τους στο κέντρο της πόλης.

«Όσοι ψάχνουν Το κλειδί του Sol… είναι καλά κρυμμένο μέσα στους θάμνους μιας & η διάβαση καταλήγει στο πιο λογικό σημείο… Οργάνωση όχι αστεία!!!» καταλήγει χαρακτηριστικά.

Το γεγονός πάντως πήρε σύντομα διαστάσεις στα σόσιαλ μίντια και αναδείχθηκε ακόμη και σε αθηναιικά μέσα ενημέρωσης μέσω σχετικών αναφορών σε ρεπορτάζ τους.
Και αφού κανείς δεν εκτιμά στις μέρες μας την τέχνη, ο Δήμος λίγες ώρες μετά το πλήθος δεικτικών σχολίων από πολίτες προχώρησε σε επανασχεδιασμό της διάβασης.

Συγκεκριμένα, η Δήμαρχος Έλενα Βάκα προχώρησε σε ανάρτηση φωτογραφίας του σημείου με την διάβαση να έχει μετατοπιστεί λίγα εκατοστά παραδίπλα από τους θάμνους, συμπίπτοντας και πάλι ελάχιστα με αυτούς.

«Αυτή είναι η περιβόητη διάβαση, για την οποία κάποιοι έσπευσαν να κάνουν “καλοπροαίρετη” κριτική, πριν καν ολοκληρωθούν οι εργασίες. Προφανώς το αντιπολιτευτικό τους πάθος δεν τους αφήνει να περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα. Είναι δικαίωμά τους να τους ξυπνάμε τα πάθη. Δεν έχουν όμως δικαίωμα να απαξιώνουν τη δουλειά σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων που εδώ και μέρες εργάζονται από τη νύχτα για την πόλη και τους κατοίκους της. Δεν έχουν επίσης δικαίωμα να προμοτάρουν αρνητικά την πόλη, κυρίως τώρα που προσπαθεί να πάρει ανάσα από την κρίση των τελευταίων ετών. Ειδικά όταν είναι αιρετοί, έχουν υποχρέωση να παρακολουθούν και να επισημαίνουν, όπως πρέπει, στους αρμόδιους. Αλλά αυτά δεν είναι της μόδας πια…» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας συγκεκριμένα.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr