Εύβοια: Το ιδανικό χωριό για να ταξιδέψεις το Σαββατοκύριακο
ευβοια

Εύβοια: Το ιδανικό χωριό για να ταξιδέψεις το Σαββατοκύριακο

Ένα όμορφο και ήσυχο χωριό, ιδανικό για χαλάρωση με καταγάλανα νερά βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αττική.

Πρόκειται για τον Αλμυροπόταμο στην Εύβοια που είναι ό,τι πρέπει για απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Οι επισκέπτες θα χαρούν τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό στις ταβέρνες τις περιοχής, ενώ σίγουρα θα θέλουν να επιστρέψουν σύντομα για μια νέα εκδρομή.

Αλμυροπόταμος: Το παραθαλάσσιο χωριό που είναι ιδανικό για Σαββατοκύριακο

Ο Αλμυροπόταμος Ευβοίας είναι ένας από τους πλέον ιδανικούς ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς προορισμούς για όλα τα γούστα. Το πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό βρίσκεται σε απόσταση περίπου 80 χιλιομέτρων από την Χαλκίδα και προσφέρει στον επισκέπτη όλες τις ανέσεις που χρειάζεται για ένα χαλαρό σαββατοκύριακο και όμορφες παραλίες.

 Το παραθαλάσσιο αυτό χωριό της Εύβοιας συνδυάζει πολλές ομορφιές. Έχει πανέμορφη θέα, ζεστά νερά ενώ τα δέντρα φτάνουν ως τη θάλασσα.

Το χωριό αποτελείται από δύο ονειρικούς οικισμούς που γοητεύουν από τη πρώτη ματιά. Στον Αλμυροπόταμο δεν χρειάζεται να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις για να βρεθείς στις καταγάλανες παραλίες ή για να φας ψαρομεζέδες. Είναι ό,τι πρέπει για χαλάρωση ενώ η διαμονή και η εστίαση είναι σε προσιτές τιμές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr