Καιρός

Αρναούτογλου για καιρό: Που θα κυμανθεί ο υδράργυρος το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου

Σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα αναμένεται να κυμανθεί η θερμοκρασία το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου
Αρναούτογλου για καιρό: Που θα κυμανθεί ο υδράργυρος το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου
Σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα αναμένεται να κυμανθεί η θερμοκρασία το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.
Ο γνωστός μετεωρολόγος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook παρουσίασε τις θερμοκρασίες για τις πρώτες δέκα μέρες του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού.
Δίνοντας ένα στίγμα του καιρού ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι ο υδράργυρος θα βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή τουλάχιστον μέχρι λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο.
Μάλιστα μετά τις 7-8 Αυγούστου βλέπει αρκετά έντονη αστάθεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Όπως επισημαίνει, οι θερμοκρασίες αφορούν τη μέση μέγιστη θερμοκρασία στα πεδινα της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ σε κλειστές περιοχές, πεδινές και μακριά από την θάλασσα η θερμοκρασίας θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη.

Σε ορεινά, παράκτια, νησιά Αιγαίου και Κρήτη θα κυμανθεί 3-5 βαθμού χαμηλότερα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία τουλάχιστον μέχρι και λιγο πριν τον 15Αύγουστο. Αρκετά έντονη δείχνει να γίνεται η αστάθεια σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας τα μεσημέρια και απογεύματα, μετά τις 7-8 Αυγούστου».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ