Καιρός

Καιρός: Αγριεμένος ο Μάρτης – Νέα ψυχρή εισβολή φέρνει και πάλι χιόνια στην Εύβοια

Επιβεβαιώνει πλήρως τη... φήμη του ο Μάρτης, καθώς νέα ψυχρή εισβολή και πάλι από την Ουκρανία, αναμένεται να απασχολήσει τη χώρα μας από την Παρασκευή και έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Καιρός: Αγριεμένος ο Μάρτης – Νέα ψυχρή εισβολή φέρνει και πάλι χιόνια στην Εύβοια

Κύρια χαρακτηριστικά η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη το βράδυ σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα αρχικά, ενώ το Σαββατοκύριακο -με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία του ευρωπαϊκού μοντέλου ECMWF- αναμένεται σε όλη τη χώρα να επικρατούν εξαιρετικά χαμηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες.

Σε ό,τι αφορά στα φαινόμενα, είναι πολύ πιθανό χιονοπτώσεις να σημειωθούν όχι μόνο σε ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, αλλά ακόμα και σε περιοχές με πολύ χαμηλά υψόμετρα, συμπεριλαμβομένης -και πάλι- και της Eύβοιας.

Στο βίντεο από το dokari.gr, θα δείτε διαδοχικά την κίνηση της ψυχρής αέριας μάζιας προς τη χώρα μας και τη δημιουργία ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού που θα προκαλέσει έντονα φαινόμενα το επόμενο Σαββατοκύριακο στα ανατολικά προσήνεμα και στη συνέχεια την ανάλυση καθαρά στον ελλαδικό χώρο.

Με μωβ αποχρώσεις αποτυπώνονται οι χιονοπτώσεις και με τα σημερινά στοιχεία χιονόπτωση καταγράφεται και στην Εύβοια, το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ