Καιρός

Ν. Εύβοια: Στην πρώτη γραμμή οι εθελοντές της Καρύστου κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας (pics)

Ν. Εύβοια: Στην πρώτη γραμμή οι εθελοντές της Καρύστου κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας (pics)
Με πλήρως 2 επανδρωμένα κι εξοπλισμένα οχήματα, πραγματοποιήσαν σχεδόν σε όλο το 24ωρο περιπολίες σε πολλά διαφορετικά σημεία και χωριά της Καρύστου και παρείχαν βοήθεια στους συμπολίτες τους

Ο Σύλλογος Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Καρύστου κατά το τριήμερο Κυριακής-Δευτέρας-Τρίτης, 23-24-25 Ιανουαρίου αντίστοιχα, όπου επλήγη και η περιοχή μας από τις πυκνές χιονοπτώσεις, τέθηκε σε επιφυλακή και πλήρη ετοιμότητα.

Τα Μέλη μας με τα 2 πλήρως επανδρωμένα κι εξοπλισμένα οχήματά μας, πραγματοποιήσαν σχεδόν σε όλο το  24ωρο περιπολίες σε πολλά διαφορετικά σημεία και χωριά της Καρύστου και παρείχαν βοήθεια στους συμπολίτες μας, όπου ζητήθηκε.

Με την άψογη συνεργασία και συντονισμό με το Δήμο Καρύστου, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρύστου και το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, τους οποίους και ευχαριστούμε, αντιμετωπίστηκε και αυτή η κακοκαιρία με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η τήρηση από τους συμπολίτες μας των οδηγιών από τις αρμόδιες αρχές, περί ιδιαίτερης προσοχής και αποφυγής άσκοπων μετακινήσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr