Νέα κακοκαιρία: Μεγάλα ύψη βροχής – Επικίνδυνη η Κυριακή
Καιρός

Νέα κακοκαιρία: Μεγάλα ύψη βροχής – Επικίνδυνη η Κυριακή

Έντονες βροχοπτώσεις με μεγάλο όγκο νερού έρχονται στη χώρα με την Κυριακή να είναι η πιο επικίνδυνη μέρα για ισχυρά φαινόμενα

Νέα κακοκαιρία έρχεται στη χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχές και καταιγίδες με μεγάλα ύψη νερού.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Παναγιώτης Γιαννόπουλος έκανε λόγο για μεγάλο όγκο νερού στην Ήπειρο με δύο διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας να επηρεάζουν τη χώρα τις επόμενες ήμερες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση του κ. Γιαννόπουλου, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση το Σαββατοκύριακο, με την Κυριακή να θεωρείται δύσκολη και επικίνδυνη μέρα.

Όπως είπε ο μετεωρολόγος, το νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τα δυτικά πρώτα από το βράδυ του Σαββάτου, με την Ήπειρο να δέχεται μεγάλο όγκο νερού. 

Μάλιστα, όπως είπε, την Κυριακή θα βρέξει πάρα πολύ στην Ήπειρο, τονίζοντας πως έχει πολύ καιρό να δει τόσο πολύ νερό στην περιοχή.

Ο κ. Γιαννόπουλος χαρακτήρισε την Κυριακή ως επικίνδυνη ημέρα που χρειάζεται προσοχή καθώς η κακοκαιρία θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ θα περάσει και από την Αττική προς το μεσημέρι.

Οι καταιγίδες θα επηρεάσουν και τις Κυκλάδες αλλά και την Κρήτη ενώ θα επισκεφθούν και την βόρεια Ελλάδα, και τη Θράκη.

Και ενώ μπορεί πρόσκαιρα να βελτιωθεί το σκηνικό, από Τετάρτη, όπως είπε θα έρθει νέα κακοκαιρία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr