Καιρός

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Νέα κακοκαιρία «χτυπά» την Εύβοια -Χιόνια ακόμη και στα 600 μέτρα

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Νέα κακοκαιρία «χτυπά» την Εύβοια -Χιόνια ακόμη και στα 600 μέτρα
Για ένα νέο κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα επηρεάσει την Εύβοια, έκανε λόγο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, κατά την πρόγνωση του για τον καιρό τις επόμενες ημέρες.

Τον κώδωνα του κινδύνου για τοπικές πλημμύρες και κατολισθήσεις στη βορειοδυτική Ελλάδα κρούει ο Σάκης Αρναούτογλου, σημειώνοντας ότι οι έντονες βροχές θα έχουν μακρά διάρκεια ενόψει του κύματος κακοκαιρίας που θα επηρεάσει τη χώρα.

Απο την Παρασκευή ο καιρός χαλάει σε όλη την χώρα συμπελαμβανομένης και την Εύβοια, με βροχές και χιόνια. Τα έντονα φαινόμενα θα επιμείνουν στα ορεινά με τις χιονοπτώσεις ακόμη και στα 800 μετρα. Η θερμοκρασία στους 14 στα κεντρικά, στους 9 έως 14 στα βόρεια, στους 17 στα νότια.

Το Σάββατο στη δυτική Ελλάδα θα έχουμε επίσης βροχές και χιονοπτώσεις ακόμη και στα 600 – 700 μέτρα στην Ήπειρο και στα Γιάννενα. Η θερμοκρασία στους 14 στα κεντρικά, στους 6 με 12 στα βόρεια και στους 17 στα νότια.

Την Κυριακή στην δυτική Ελλάδα, στην Αττική και στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι άστατος και από το απόγευμα ο καιρός θα επιδεινωθεί. Η θερμοκρασία στους 13 με 14 βαθμούς στα κεντρικά, στους 6 με 12 στα βορεια και στους 17 στα νότια.

Τη Δευτέρα νέες έντονες βροχές θα πέσουν στην Εύβοια, αλλά και χιόνια στις ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία στους 15 στα κεντρικά, στους 7 με 13 στα βόρεια και στους 18 στα νότια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr