Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει ξανά ο καιρός – Πού θα χιονίσει
Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει ξανά ο καιρός – Πού θα χιονίσει

Οι επόμενες ώρες θα κυλήσουν με αρκετές βροχές στα βορειοδυτικά, τόνισε

«Κρατάμε αρκετή ηλιοφάνεια και στην Αττική και Θεσσαλονίκη με κάποιες ομίχλες νωρίς το πρωί, κυρίως στη Θεσσαλονίκη, αρκετή ηλιοφάνεια και στο νότο», επισήμανε ο Σάκης Αρναούτογλου, στο αναλυτικό δελτίο πρόγνωσης καιρού της ΕΡΤ χθες Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, αναφερόμενος στον σημερινό καιρό (Πέμπτη 22/2).

Ενώ πρόσθεσε, μεταξύ άλλων:

«Οι επόμενες ώρες θα κυλήσουν με αρκετές βροχές στα βορειοδυτικά και πολύ πολύ ισχυρούς ανέμους σχεδόν σε όλα τα βορειοδυτικά της Ευρώπης, από τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, τις Κάτω Χώρες και μέχρι και τη νότια Σκανδιναβία».

Παρασκευή και Σάββατο

Η Παρασκευή θα έχει αρκετή ηλιοφάνεια και θα παραπέμπει σε πιο ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες. Στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, αλλά και στα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας και στη δυτική Στερεά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σημειωθούν κάποιες διάσπαρτες βροχές. Υπάρχει πιθανότητα και για τοπικές καταιγίδες.

Δεν αποκλείεται μετά το μεσημέρι προς το απόγευμα να αφήσουν κάποια μπόρα από τη Θράκη μέχρι και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, πολύ τοπικά ίσως, ψιχάλες.

Στις Κυκλάδες και στα βορειότερα και νεότερα τμήματα της Κρήτης υπάρχει το ενδεχόμενο να δυναμώσει πρόσκαιρα λίγο περισσότερο.

Στις υπόλοιπες περιοχές όπου δεν έχουμε χρωματισμούς, είπαμε θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια συνοδεία ενός νοτιά ο οποίος θα φτάσει τα 4 με 6 μποφόρ κυρίως στα ανοιχτά.

Από το πρωί του Σαββάτου θα υπάρχουν κάποια σύννεφα κυρίως στα πιο δυτικά, βορειοδυτικά και βόρεια προς Αττική μεριά, Εύβοια και προς το Αιγαίο. Αυτή η συννεφιά θα είναι αρκετά πυκνή στα δυτικά και τα βόρεια.

ΕΡΤ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr