Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Καύσωνας και καταιγίδα την Πέμπτη – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας και καταιγίδες αναμένονται την Πέμπτη σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου
Σάκης Αρναούτογλου: Καύσωνας και καταιγίδα την Πέμπτη – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Περίεργος θα είναι ο καιρός αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Ειδικότερα, από αύριο το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού και ζέστη, ενώ από το μεσημέρι και μετά στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε έντονη συννεφιά. Έτσι σε περιοχές όπως Θράκη, Αν. Μακεδονία και Κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν διάσπαρτα έντονα φαινόμενα με βροχές, χαλάζι και μπουρίνια. Το βράδυ ο καιρός θα φτιάξει και δεν αποκλείονται φαινόμενα στην Κεντρική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα φτάσει τους 40-41 στα ηπειρωτικά και στην Θράκη έως 29 βαθμούς. Στην κεντρική Μακεδονίας στους 34 βαθμούς, στο Ιόνιο στους 35 και στο Αιγαίο στους 31.

Στην Αττική θέλει προσοχή ο δυτικός άνεμος και χρειάζεται προσοχή στην Κόρινθο. Η θερμοκρασία από 27 έως 38 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αν και αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια, η αστάθεια δεν θα αργήσει με αποτέλεσμα να έχουμε καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς.

Την Παρασκευή φαινόμενα θα έχουμε στη βόρεια Ελλάδα και θα επηρεαστούν η Θεσσαλία, η Μακεδονία και η Θράκη, ενώ οι βόρειοι άνεμοι ρίχνουν την θερμοκρασία στους 33 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε μικρής διάρκειας αστάθεια στη Βόρεια Ελλάδα και τα φαινόμενα θα επαναληφθούν τόσο την Κυριακή, όσο και την Δευτέρα.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ