Σπανός στο evima.gr για το νέο κύμα κακοκαιρίας: Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες
Ειδησεις ευβοια

Σπανός στο evima.gr για το νέο κύμα κακοκαιρίας: Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες

«Όλες οι δυνάμεις παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας στην Εύβοια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπάνος στο evima.gr.

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα βρίσκεται η Εύβοια της τελευταίες ώρες, με ισχυρές χιονοπτώσεις και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες να έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο Νομό.

Για το λόγο αυτό η καθημερινότητα θα επηρεαστεί σε αρκετούς τομείς όπως στα θέματα εκπαίδευσης με σχολεία να μένουν κλειστά σε όλη την Εύβοια, τηλεργασία στον τομέα της δουλειάς αλλά και κλειστά καταστήματα σε περιοχές που έχουν κλείσει η δρόμοι από την ισχυροί χιονόπτωση.

O Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπάνος μίλησε στο evima.gr, για την κατάσταση που επικρατεί στην Εύβοια, τονίζοντας πως έρχεται δύσκολη νύχτα – Έξαρση των φαινομένων με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Φάνης Σπανός, «έντονη χιονόπτωση πλήττει τη Στερεά Ελλάδα και κυρίως την Εύβοια από το βράδυ της Κυριακής. Σε διάφορα σημεία του Νομού βρίσκονται επι ποδός 170 μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για να κρατήσουν το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο είναι ανοιχτό. Ωστόσο, θερμή παράκληση στους οδηγούς να έχουν μαζί τους αλυσίδες».

Κλείνοντας ο Περιφερειάρχης, επισήμανε πως, «τις επόμενες ώρες αναμένουμε το νέο κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα έχει έντονα φαινόμενα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ανασυντάσσουμε δυνάμεις και προετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο γύρο χιονοπτώσεων».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr