ΚΟΙΝΩΝΙΑ

΄΄Non stop΄΄ ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ερέτριας-Καθαριότητα και νεόι κάδοι απορριμμάτων σε όλο τον Δήμο [photos]

΄΄Non stop΄΄ ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ερέτριας-Καθαριότητα και νεόι κάδοι απορριμμάτων σε όλο τον Δήμο [photos]
Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες καθαριότητας στον Δήμο Ερέτριας. Ο αντιδήμαρχος Κηρύκος Μπασινάς μετά από εντολή του δήμαρχου συνεχίζει ακάθεκτος την καθαριότητα σε δρόμους της Ερέτριας και της Αμαρύνθου ενώ παράλληλα τοποθετεί και τους νέους κάδους απορριμμάτων που παρέλαβε ο Δήμος. Ωστόσο ο κ. Μπασινάς σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας του […]

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες καθαριότητας στον Δήμο Ερέτριας.

Ο αντιδήμαρχος Κηρύκος Μπασινάς μετά από εντολή του δήμαρχου συνεχίζει ακάθεκτος την καθαριότητα σε δρόμους της Ερέτριας και της Αμαρύνθου ενώ παράλληλα τοποθετεί και τους νέους κάδους απορριμμάτων που παρέλαβε ο Δήμος. Ωστόσο ο κ. Μπασινάς σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Πέτρο Σμιλάκο ξεκίνησαν τον καθαρισμό περιμετρικά στο Νησί των Ονείρων και θα ακολουθήσουν εργασίες καθαριότητας και στον εσωτερικό χώρο του Νησιού. Παράλληλα ο αντιδήμαρχος καθάρισε και τα γήπεδα σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Δαφνηφόρου Δημήτρη Τσούμαρη.

Non stop ο αντιδήμαρχος καθαριότητας με τις εργασίες να συνεχίζονται και σε παραλίες καθώς αναμένονται οι καλοκαιρινοί επισκέπτες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr