Η δήμαρχος και η «κυρία δήμαρχος»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δήμαρχος και η «κυρία δήμαρχος»

 

Μια ξεχωριστή γιορτή διοργάνωσε το δημοτικό σχολείο των Ωρεών πριν ανοίξει η «αυλαία» των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Τα παιδιά, με την πολύτιμη συμβολή των δασκάλων και των γονέων τους, παρουσίασαν μία εξαιρετική θεατρική παράσταση κερδίζοντας ουσία και εντυπώσεις. Μία μικρή μαθήτρια υποδύθηκε τη «δήμαρχο» η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα ζητήματα των παιδιών κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και τη λύση την έδωσαν τα ίδια τα παιδιά.
Την παράσταση παρακολούθησε και χειροκρότησε θερμά η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου η οποία συνεχάρη εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς .
«Τα παιδιά μας δίδαξαν πολλά και μας έκαναν κοινωνούς των μηνυμάτων τους» δήλωσε η κυρία Ευσταθίου: «Η παράσταση ήταν εξαιρετική και έδειξε για άλλη μια φορά ότι τις λύσεις τις δίνουν τα παιδιά και γι’ αυτό αποτελούν την πυξίδα μας. Εχουμε χρέος και υποχρέωση να εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε να παρέχουμε όλα τα εφόδια στη νέα γενιά, στο μέλλον του τόπου μας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr