ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καρδιά του Αγαπώ και Πράττω χτύπησε πάλι δυνατά στην παραλία της Κύμης

Η καρδιά του Αγαπώ και Πράττω χτύπησε πάλι δυνατά στην παραλία της Κύμης

Σήμερα Κυριακή 9 Ιουνίου, ημέρα πραγματοποίησης του 4ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Δρόμου Αγαπώ και Πράττω πλήθος ανθρώπων οι οποίοι θέλησαν να στηρίξουν τον πλέον καθιερωμένο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που διοργανώνει το κοινωφελές μη κερδοσκοπικό σωματείο «Αγαπώ και Πράττω» κατέφτασαν στην Παραλία της Κύμης.

Σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, στο οποίο διέκρινε κανείς διάχυτη την αγάπη των παρευρισκομένων για τον αθλητισμό, τους συνανθρώπους τους και τις υπέροχες ομορφιές του τόπου  πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Δρόμου ο οποίος έφερε ένα βήμα πιο κοντά το Νοσοκομείο της Κύμης  στην απόκτηση ενός αξονικού τομογράφου. Ας μην ξεχνάμε πως το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου εξυπηρετεί τους πολίτες της Ανατολικής και Κεντρικής Εύβοιας αλλά και της Νήσου Σκύρου.

Αθλητές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, απλοί πολίτες ακόμα και μικρά παιδιά έτρεξαν σήμερα σε τρεις υπέροχες παραθαλάσσιες διαδρομές μέσα από την όμορφη Πλατάνα και τις ειδυλλιακές παραλίες του Στόμιου Οξυλίθου μετατρέποντας την αγάπη τους σε πράξη!

Εμείς από το Evia Vima που συμμετείχε κι εφέτος ως χορηγός επικοινωνίας, δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε διοργανωτές, εθελοντές, χορηγούς και συμμετέχοντες για την άψογη διεξαγωγή όλης της διαδικασίας  κι ευχόμαστε να καθιερωθεί ως  ακόμη ένας σπουδαίος θεσμός για την όμορφη Κύμη!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ