Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους των Αγ.Αποστόλων Πετριών-Υπέρογκα πρόστιμα από την Κτηματική υπηρεσία χωρίς ειδοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους των Αγ.Αποστόλων Πετριών-Υπέρογκα πρόστιμα από την Κτηματική υπηρεσία χωρίς ειδοποίηση

Έντονες είναι οι ανησυχίες των ελεύθερων επαγγελματιών στους Αγίους Αποστόλους Πετριών μετά και τα πρόστιμα που τους επέβαλε η Κτηματική υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα όπως δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Τσακού στο eviavima, χωρίς να υπάρξει καμία έγγραφη ειδοποίηση προς όλους τους καταστηματάρχες των Αγίων Αποστόλων Πετριών, ανακαλύψαμε μέσω του λογιστή μας ο καθένας ξεχωριστά ότι η Κτηματική υπηρεσία μας έχει επιβάλει εξοντωτικά πρόστιμα για αυθαίρετη χρήση και για αποζημίωση αυθαίρετης χρήσης.

Πρόστιμα τα οποία αφενός είναι εξοντωτικά καθώς δεν υπάρχει δουλειά και ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες αφετέρου δεν λάβαμε καμία ειδοποίηση νωρίτερα από την Κτηματική υπηρεσία.

Αυτό ωστόσο που μας τόνισε η κ. Τσακού είναι ότι από πλευράς των καταστηματαρχών έχει ζητηθεί πολλές φορές από την Κτηματική να πάει στην παραλία των Αγίων Αποστόλων και να βρεθεί μία λύση, πράγμα το οποίο δεν έχει γίνει.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες των Αγίων Αποστόλων Πετριών εκφράζουν τόσο τη δυσαρέσκειά τους όσο και την αγωνία τους καθώς θα αναγκαστούν να κλείσουν τα καταστήματά τους.

Τέλος ζητούν τη βοήθεια όλων των αρμόδιων φορέων του Νομού.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr