Νέος χιονιάς θα πλήξει την Εύβοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος χιονιάς θα πλήξει την Εύβοια

Από τη Δευτέρα το απόγευμα περιμένουμε το τρίτο και τελευταίο μέρος της κακοκαιρίας “Σοφία”.
Η κακοκαιρία άφησε ήδη πίσω της λευκό τοπίο και πολλά εκατοστά χιονιού στα ορεινά, χιόνισε έως και σε ημιπεδινές περιοχές της βόρειας και  κεντρικής Εύβοιας.
Το τελευταίο σόου της όμως πριν αποχωρήσει αναμένεται τη Δευτέρα και θα είναι ένα πολικό 24ωρο, αρχικά για τα ορεινά, ημιορεινά και ημιπεδινά και από το απόγευμα και μετά, μέχρι και τα παραθαλάσσια.
Απο τις απογευματινές ώρες αναμένονται τα φαινόμενα να αρχίσουν να εντείνονται και χιονοπτώσεις να γενικευονται σε όλο το νομό, με έμφαση αρχικά στις περιοχές της κεντρικής και βόρειας εύβοιας που βρέχονται απο το αιγαίο.
Μεσα στη νύχτα έντονες κατα περιόδους χιονοπτώσεις αναμένονται σε όλες τις περιοχές με έμφαση στα κεντρικά, ανατολικά και νότια.
Χιονόπτωση και μάλιστα έντονη θα πρέπει να περιμένει και η πόλη της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την εκτίμησή μας θα υπάρξει και χιονόστρωση.
Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν αργά το πρωί της Τρίτης, αφήνοντας πίσω τους χιονισμένο όλο το νομό, ενώ μια εκτίμηση εκατοστών -με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία- μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη του Eviaweather

Πηγή-news.eviaweather.com

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr