Συνέντευξη του ιατρού Γιώργου Ζέρβα για την εθελοντική προσπάθεια του “Ζήσε ” στο Αυλωνάρι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέντευξη του ιατρού Γιώργου Ζέρβα για την εθελοντική προσπάθεια του “Ζήσε ” στο Αυλωνάρι

Ο ιατρός Γενικής Ιατρικής Επιμελητής Β´ Γεώργιος Ζέρβας μιλά στη Ματίνα Ρέτσα για την ημερίδα-εθελοντική προσπάθεια του “Ζήσε ” που διοργανώνεται στο Αυλωνάρι σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων δημοτικού γυμνασίου και λυκείου.
Ο γιατρός ως καλεσμένος ομιλητής στην προσπάθεια αυτή περιγράφει σημεία της τοποθέτησής του στο Evia Vima.


Ματίνα Ρέτσα– κ. Ζέρβα όσον αφορά με την ημερίδα-εθελοντική προσπάθεια του ΄΄Ζήσε΄΄ που διοργανώνεται στο Αυλωνάρι και στην οποία είστε καλεσμένος ομιλητής πείτε μας δυο λόγια σχετικά με τη δική σας τοποθέτηση. Τι θα ενημερώσετε το κοινό?

Γιώργος Ζέρβας -κ. Ρέτσα σας ευχαριστώ θερμά για τη δυνατότητα που μου δίνετε. Πρόκειται για μια εθελοντική προσπάθεια του “Ζήσε ” με κεντρική συντονίστρια την Αλίκη Βαβούλη Ψυχοθεραπεύτρια – Σύμβουλο Διαπροσωπικών Σχέσεων – Οικογένειας – Ζευγαριών και την ομάδα της, όπου διοργανώνονται ημερίδες με σκοπό τη ψυχική και σωματική υγεία του κοινού.

Καλοσωρίζουμε την ημερίδα στο Αυλωνάρι και σε ότι αφορά τη δική μου συμμετοχή ως καλεσμένος ομιλητής θα ενημερώσω αναλυτικά το κοινό έτσι ώστε να αναγνωρίσει τα συμπτώματα της κατάθλιψης για να μπορεί να γίνει πρόληψη και αντιμετώπιση της με σκοπό την ψυχική και σωματική υγεία.
Τέλος κ. Ρέτσα θα δοθεί η γνώση στο κοινό το πως μπορεί να διαχειριστεί στις διαπροσωπικές του σχέσεις τον τοξικό ( αρνητικό ) άνθρωπο και να αντιμετωπιστούν συναισθηματικά αδιέξοδα και τυχόν κατάθλιψη που μπορεί να βιώνεται σε μια τοξική σχέση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr