Άστατος ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή των εκλογών -Αλλού βροχές, αλλού… 30άρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άστατος ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή των εκλογών -Αλλού βροχές, αλλού… 30άρια

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, από τη Θράκη και το Αιγαίο όπου θα επικρατεί η λιακάδα, ήδη από σήμερα, Παρασκευή, θα αρχίσουν να σχηματίζονται νεφώσεις στα δυτικά της χώρας που σταδιακά θα επεκταθούν σε Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Μακεδονία.

Σε αυτές τις περιοχές, και κυρίως στο κεντρικό και δυτικό τμήμα της χώρας, αναμένονται βροχές και πιθανώς τοπικές καταιγίδες. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν από τις περισσότερες περιοχές.

Μουντός ο καιρός του Σαββάτου

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το Σάββατο προ των εκλογών θα σχηματιστούν νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και -στα βόρεια- σποραδικές καταιγίδες.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα θα είναι νεφελώδης, με πιθανότητα ασθενών βροχών στην Κρήτη μετά το μεσημέρι.

Σε ό,τι αφορά τη θερμοκρασία, στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη το «ταβάνι» θα είναι οι 26 βαθμοί Κελσίου, ωστόσο στο βόρειο και δυτικό Αιγαίο και τη Θεσσαλία ο υδράργυρος θα προσεγγίσει τους 30 βαθμούς.

Β’ γύρος εκλογών με άστατο καιρό
Οπως αναφέρει η ΕΜΥ, την Κυριακή των εκλογών αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στα κεντρικά και στα βόρεια -συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης και της κεντρικής Μακεδονίας.

Στην υπόλοιπη χώρα θα σχηματιστούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ηπειρωτικά, τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό που έχουν μέχρι στιγμής οι μετεωρολόγοι από την προσεχή Δευτέρα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αύξηση.
Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr