Βασίλης Καθαροσπόρης: Ευχαριστούμε για την προσφορά τους,  τους “φρουρούς” της πόλης μας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Καθαροσπόρης: Ευχαριστούμε για την προσφορά τους, τους “φρουρούς” της πόλης μας

Συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς και υπηρεσίες ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του κινήματός ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας συνοδευόμενος από την κόρη του Γιάννα και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Βαλιάνο Βασίλη, Βασιλείου Σωτηρία, Ευσταθίου Ντινάκη Μαρία, Πίγγου Ιφιγένεια και Σκλιά Σωκράτη.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης αρχικά πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Απόστολο Κουφό συζητώντας τόσο για τις ανάγκες σε στελέχωση και εξοπλισμό των αστυνομικών τμημάτων της Εύβοιας όσο και για το έργο που επιτελούν οι άγρυπνοι φρουροί της πόλης μας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και οι προτασεις του κινήματός ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών, όπως αυτές έχουν εκτεθεί μέσω της θεματικής εβδομάδες του κινήματος, που ήταν αφιερωμένη στην ασφάλεια.

Μετά το τέλος της συζήτησης ο Βασίλης Καθαροσπόρης επισκέφθηκε όλα τα γραφεία του Αστυνομικού Μεγάρου συγχαίροντας και ευχαριστωντας προσωπικά τους αστυνομικούς για το έργο της και την προσφορά τους στους πολίτες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr