Κακοκαιρία “Τηλέμαχος” : Πότε θα ντυθεί ακόμα και η Χαλκίδα στα λευκά
ΑΠΟΨΕΙΣ

Κακοκαιρία “Τηλέμαχος” : Πότε θα ντυθεί ακόμα και η Χαλκίδα στα λευκά

Από τη Δευτέρα το απόγευμα περιμένουμε την νέα κακοκαιρία “Τηλέμαχος”
Η Σοφία άφησε ήδη πίσω της λευκό τοπίο και πολλά εκατοστά χιονιού στα ορεινά, χιόνισε έως και σε ημιπεδινές περιοχές της βόρειας και  κεντρικής Εύβοιας.
Το τελευταίο σόου της όμως πριν αποχωρήσει αναμένεται τη Δευτέρα και θα είναι ένα πολικό 24ωρο, αρχικά για τα ορεινά, ημιορεινά και ημιπεδινά και από το απόγευμα και μετά, μέχρι και τα παραθαλάσσια.
Από τις απογευματινές ώρες αναμένονται τα φαινόμενα να αρχίσουν να εντείνονται και χιονοπτώσεις να γενικεύονται σε όλο το νομό, με έμφαση αρχικά στις περιοχές της κεντρικής και βόρειας Εύβοιας που βρέχονται από το Αιγαίο.
Μέσα στη νύχτα έντονες κατά περιόδους χιονοπτώσεις αναμένονται σε όλες τις περιοχές με έμφαση στα κεντρικά, ανατολικά και νότια.
Χιονόπτωση και μάλιστα έντονη θα πρέπει να περιμένει και η πόλη της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την εκτίμησή μας θα υπάρξει και χιονόστρωση.
Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν αργά το πρωί της Τρίτης, αφήνοντας πίσω τους χιονισμένο όλο το νομό, ενώ μια εκτίμηση εκατοστών -με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία- μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη του Eviaweather

Πηγή-news.eviaweather.com

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr