Τα θλιβερά αίτια του θανάτου της 14χρονης στη Σαντορίνη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα θλιβερά αίτια του θανάτου της 14χρονης στη Σαντορίνη

Η Κατερίνα έφυγε απόγευμα από το σπίτι της για να πάει στο εφηβικό πάρτι  όπου θα γιόρταζαν τα γενέθλια της φίλης της, με συνομήλικους της, στη Σαντορίνη ….και δεν γύρισε ποτέ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση  του 14χρονου κοριτσιού. Όπως είπε στο newsit.gr ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας «η αιτία θανάτου ήταν ισχαιμία μυοκαρδίου. Μπορεί να προήλθε από λήψη αλκοόλ, γιατί υπήρχε και οσμή αλκοόλ. Περιμένουμε τις εργαστηριακές εξετάσεις, γιατί με γυμνό οφθαλμό δεν μπορούμε να δούμε το οινόπνευμα και σε λίγες μέρες θα μάθουμε τα ακριβή αποτελέσματα».

Οι γονείς της, την περίμεναν στις 22:00. Της τηλεφώνησαν στις 10:15 και δεν απάντησε. Ξαναπήραν και το σήκωσε η φίλη της που τους είπε ότι δεν αισθανόταν  καλά η Κατερίνα και την είχαν βάλει να ξαπλώσει. Τα παιδιά ήταν μόνα τους στο πάρτι, οι γονείς είχαν φύγει κι εκείνη την ώρα επέστρεφαν. Αμέσως μετέφεραν την 14χρονη στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι  γονείς που έκαναν το πάρτι της κόρης τους είχαν ετοιμάσει  αναψυκτικά και τυροπιτοειδή και όχι αλκοόλ. Αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι για να μη νιώθουν άβολα τα περίπου 10 παιδιά που ήταν καλεσμένα αφού πρώτα σιγουρεύτηκαν πως τα παιδιά ήταν ασφαλή.

Δυστυχώς όμως , πληροφορίες  αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν γεμάτο με μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr