16 Χρόνια Δράσης Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» – Επετειακή εκδήλωση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

16 Χρόνια Δράσης Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» – Επετειακή εκδήλωση

Επετειακή εκδήλωση με δέσμευση της Πολιτείας και Φορέων για ενδυνάμωση της συνεργασίας με το Ι.Ο.ΑΣ.
Η επετειακή εκδήλωση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) « Πάνος Μυλωνάς» για τα 16 χρόνια λειτουργίας του, με κεντρικό μήνυμα «Με όραμα, συνεχίζουμε ΜΑΖΙ», που υλοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της A.E. της Προέδρου της ΔημοκρατίαςΚατερίνας Σακελλαροπούλου,  γιορτάστηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  Στην εκδήλωση παρέστησαν πλήθος προσωπικοτήτων, εκπρόσωποι  φορέων της Ηγεσίας του Τόπου, πολιτικοί, στελέχη από τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, κυρίως από το χώρο του αυτοκινήτου, αλλά και άλλοι σημαντικοί κοινωνικοί εταίροι όπου, όλοι  μαζί, δεσμεύθηκαν για τη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας στη χώρα μας.  Επίτιμος καλεσμένος ο Ειδικός Εντεταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια και Πρόεδρος της FIA Jean Todt, που ταξίδεψε στην Ελλάδα ειδικά για να παραστεί στην επετειακή εκδήλωση του Ι.Ο.ΑΣ..
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση του «Τροχονόμου της Χρονιάς» με επίδοση τιμητικών τίτλων στους βραβευθέντες και τα βραβεία «Εθελοντή της Χρονιάς» για την υποστήριξή τους  στο έργο του Ινστιτούτου στους ενεργούς εθελοντές που διακρίθηκαν.
Σύντομο video με highlights της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ, το video της εκδήλωσης, στο σύνολό της, μπορείτε να δείτε εδώ, καθώς και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε εδώ.
(Περισσότερα: https://bit.ly/3p9SmWS)
 Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ξαναδίνουν τη χαμένη τους λάμψη, σε πινακίδες οδικής σήμανσης του Δήμου Λυκόβρυσης
Στο πλαίσιο των φετινών Ημερών Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ένωσε τις δυνάμεις του με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», με στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών για το ρόλο της οδικής σήμανσης αλλά και την ενίσχυση της ασφάλειας στους δρόμους.
Με σύνθημα «Καθαρές πινακίδες – Ασφαλέστεροι δρόμοι», δεκάδες εθελοντές του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων μελών του Ι.Ο.ΑΣ., ανέλαβαν να αποκαταστήσουν,  σε κεντρικούς άξονες στη Λυκόβρυση, περισσότερες από 110 βανδαλισμένες πινακίδες οδικής σήμανσης, οι οποίες ξαναβρήκαν τη χαμένη τους λάμψη.
(Περισσότερα: https://bit.ly/3vpedep)
Οι δράσεις του Ι.Ο.ΑΣ. για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
Με κεντρικό μήνυμα «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς» η φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδας Κινητικότητας (16-22/9) εστίασε στις δυσκολίες που βίωσε η Ευρώπη – και ο κόσμος – καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.
Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» υποστήριξε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και αυτό το χρόνο, με ένα κύκλο δράσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων εναρμονισμένο στη φετινή θεματική της που είναι: «Είμαστε υγιείς και ασφαλείς με τη βιώσιμη κινητικότητα».

(Περισσότερα: https://bit.ly/3oZx66b)
«Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια» … μια «στάση ζωής» στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και την Ολυμπία Οδό
Με κεντρικό μήνυμα «Μια στάση για την ασφάλειά σας…μια στάση ΖΩΗΣ» το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με την Ολυμπία Οδό το Σάββατο 17 Ιουλίου στο ΣΕΑ Μεγάρων και σε συνεργασία με τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, το Σάββατο στις 24 Ιουλίου στο ΣΕΑ Ευαγγελισμού. πραγματοποίησηε την πρωτότυπη δράση ενημέρωσης των οδηγών «Pit Stop για την Οδική Ασφάλεια»  (Περισσότερα: https://bit.ly/3lyARxK και https://bit.ly/3fuJFRq)
Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» τρέχει για την Οδική Ασφάλεια μαζί με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Με μια σειρά παράλληλων δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» πρόβαλλε ζητήματα θεμάτων Οδική Ασφάλειας προς τους φίλους της αυτοκίνησης κατά της διάρκεια της διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.
Στη φωτογραφία εικονίζονται, ο Ειδικός Εντεταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια και Πρόεδρος της FIA Jean Todt, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. κατά
την 1η Ειδική Διαδρομή του Ράλλυ στο κέντρο της Αθήνας.
(Περισσότερα: https://bit.ly/3mVN1jg)

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr