Δολοφονία Καραϊβάζ: Το Γραφείο Τελετών έβρισκε σφαίρες ακόμα και μέσα στο πουκάμισό του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το Γραφείο Τελετών έβρισκε σφαίρες ακόμα και μέσα στο πουκάμισό του

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ, και την πρώτη επικοινωνία που είχε με τη σύζυγό του, Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων αναφέρθηκε στα πρώτα λόγια που είπε στην  Στάθα Αλεξανδροπούλου αλλά και για το πώς βρέθηκε δολοφονημένος ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Γιώργος Καραϊβάζ.

«Με πήρε τηλέφωνο ένας συνάδελφος και μου είπε ότι σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ. Δεν το πίστεψα εκείνη την ώρα και μπήκα στο ίντερνετ να δω αν έχουν γράψει κάτι και είδα ότι δεν είχε γραφτεί τίποτα. Μετά τον πήρα τηλέφωνο, αλλά το τηλέφωνο ήταν νεκρό γιατί είχε φάει μια σφαίρα. Συνέχισα να παίρνω αλλά, τίποτα», αποκάλυψε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Έφαγε 10 σφαίρες ο Γιώργος»

«Μετά πήρα τη γυναίκα του και της λέω: είναι καλά ο Γιώργος; Και μου είπε: Ναι, γιατί το λες; Της λέω: Σκοτώσανε κάποιον εδώ από κάτω. Της είπα ότι θα προσπαθήσω να πάω εκεί και πήρα τηλέφωνο έναν ψυχολόγο της αστυνομίας και του είπα ότι πρέπει να πάμε στο σπίτι του Καραϊβάζ. Φτάσαμε στο σημείο. Έφαγε 10 σφαίρες ο Γιώργος. Ανέβηκα στο σπίτι, μου άνοιξε η γυναίκα του και με ρώτησε: Ποιον σκοτώσανε, τον Γιώργο; Το είχε ακούσει, αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει», πρόσθεσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Ήταν έγκλημα για να του κλείσουν το στόμα»

«Ήταν μια κατάσταση που όσο και να προσπαθείς να περιγράψεις, πώς να την περιγράψεις. Μάλιστα ο άνθρωπος από το Γραφείο Τελετών μου είπε ότι έβρισκε σφαίρες ακόμα και στο πουκάμισο του Γιώργου», σημείωσε.

Τέλος, ο κ. Καλλιακμάνης πρόσθεσε πως θεωρεί ότι «δεν ήταν έγκλημα εκδίκησης» αλλά «έγκλημα για να του κλείσουν το στόμα».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr