Σχιστό: Τέσσερις ανήλικοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό -Ο 17χρονος οδηγός είχε συλληφθεί ξανά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχιστό: Τέσσερις ανήλικοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό -Ο 17χρονος οδηγός είχε συλληφθεί ξανά

Ένας 17χρονος χωρίς δίπλωμα οδήγησης ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε τα ξημερώματα της Τρίτης σε γκρεμό στη λεωφόρο Σχιστού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο όχημα επέβαιναν ακόμα τρεις ανήλικοι. Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψαν και άλλα στοιχεία για τη πτώση του ΙΧ στο Σχιστό και τον 17χρονο.

Ο 17χρονος είχε συλληφθεί με μαχαίρι 24 εκατοστών

Ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είναι ο ανήλικος που συνελήφθη χθες τα μεσάνυχτα στη Νίκαια έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι μήκους 25 εκατοστών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ 10 ατόμων (οι περισσότεροι ανήλικοι).

Είχε συλληφθεί και η μητέρα του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Με εντολή Εισαγγελέα ο 17χρονος και η μητέρα του αφέθηκαν ελεύθεροι.

Λίγες ώρες μετά το ίδιος ανήλικος πήρε το αυτοκίνητο και πήγε βόλτα μαζί με τους φίλους του, μέχρι που στις 3.00 τα ξημερώματα της Τρίτης το όχημα έπεσε στο γκρεμό στην περιοχή «Πυροβολεία» στο Σχιστό. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τέσσερις ανήλικους που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Η Τροχαία ανέλαβε την έρευνα για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο γκρεμό. Δύο ανήλικοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr