Χτύπησαν και λήστεψαν οπαδούς αντίπαλης ομάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χτύπησαν και λήστεψαν οπαδούς αντίπαλης ομάδας

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων τα οποία τον περασμένο Μάιο επιτέθηκαν σε οπαδούς του Άρη, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της 14ης Μαΐου, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι τρεις τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν, έχοντας οπαδικά κίνητρα, επιτέθηκαν σε βάρος δύο νεαρών και με απειλή και χρήση βίας, αφαίρεσαν από τον έναν εξ’ αυτών κινητό τηλέφωνο, μαρκαδόρο και αυτοκόλλητα με διακριτικά αθλητικού σωματείου της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο ένας από τους δύο νεαρούς που δέχθηκαν την επίθεση είναι 15 ετών.

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο, σε βάρος δύο νεαρών, που έλαβε χώρα τον Μάιο του τρέχοντος έτους, στην περιοχή του Πανοράματος, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων τριών (3) εκ των εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για ημεδαπούς άντρες ηλικίας 50, 35 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία από κοινού και σε συνέργεια, σωματική βλάβη και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Αναφορικά με το συμβάν, απογευματινές ώρες στις 14-05-2023, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι, έχοντας οπαδικά κίνητρα, επιτέθηκαν σε βάρος δύο νεαρών και με απειλή και χρήση βίας, αφαίρεσαν από τον έναν εξ’ αυτών κινητό τηλέφωνο, μαρκαδόρο και αυτοκόλλητα με διακριτικά αθλητικού σωματείου της πόλης.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr