Αχλάδι Εύβοιας: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της περιοχής – Ζητούν αντιπλημμυρικά έργα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχλάδι Εύβοιας: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της περιοχής – Ζητούν αντιπλημμυρικά έργα

Όπως αναφέρουν σε επιστολή τους είναι αναγκαία τα έργα προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της σωματικής ακεραιότητας κατοίκων και επισκεπτών από κατολισθήσεις
Την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων και αντιδιαβρωτικής προστασίας στα ρέματα Βρακα και Κουβελα στο Αχλάδι Εύβοιας ζητούν με επιστολή τους κάτοικοι του δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.
Στην επιστολή τους αναφέρουν τα εξής:
«Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι:
α.Σταθης Σαμπαζιώτης
β.Βασιλης Βαμβακούσης
γ.Ριτσα Μελισσάρη
δ.Κων/να Μελισσάρη
ε.Αντώνης Μαργέτης
στ.Παναγιώτα Λίτσα
ζ. Ζαχαρίας Παπουλάκης
η. Βικτωρία Μαγιάτη
θ. Βασίλης Σκαράκης
αιτουμεθα προς τις υπηρεσίες αρμοδιότητάς σας, όπως λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα που εσείς κρίνετε απαραίτητο (μελέτες, αποκοπές-απομακρυνσεις καμμένων δένδρων-δενδροφυτεύσεις κλπ), προκειμένου να εξασφαλισθεί η αντιπλημμυρική και αντιδιαβρωτική προστασία των παραπάνω ρεμάτων.
Σαν κάτοικοι της περιοχής μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου και τις πλημμύρες του Οκτωβρίου θεωρούμε ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την σωματική μας ακεραιότητα (ημών και τών διερχομένων) από κατολισθήσεις. Για την καλύτερη σας ενημέρωση επισυνάπτουμε αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό.
Κλείνοντας είμαστε διατεθειμένοι κατά την αυτοψία που θα πραγματοποιήσετε να παραστούμε προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο σας. Παρακαλούμε αφού λάβετε υπόψιν τα παραπάνω όπως μας ενημερώσετε εγγράφως εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος για τις ενέργειες σας, προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια όλων μας καθως και των περιουσιών μας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Στάθης Σαμπαζιωτης (6948117950), Ελευθερία Μελισσάρη, Κων/να Μελισσάρη, Αντώνης Μαργέτης, Παναγιώτα Λίτσα, Βασίλης Βαμβακούσης, Ζαχαρίας Παπουλάκης, Βικτωρία Μαγιάτη, Βασίλης Σκαράκης».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr