Αδελφός 18χρονου για την φωτοβολίδα στον αστυνομικό: «Μας είπε ότι έκανε μ@@@ία»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδελφός 18χρονου για την φωτοβολίδα στον αστυνομικό: «Μας είπε ότι έκανε μ@@@ία»

Συμπληρωματική κατάθεση εκλήθη να δώσει ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου συλληφθέντα που ομολόγησε ότι εκτόξευσε την φωτοβολίδα που τραυμάτισε βαριά τον αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο 16χρονος εκλήθη για να καταθέσει ξανά, καθώς βρισκόταν μαζί με τον 18χρονο στο γήπεδο και είναι ένα από τα άτομα στο οποίο ο συλληφθείς φέρεται να είπε αμέσως όταν επέστρεψε στο γήπεδο ότι το τι συνέβη έξω στα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο 16χρονος φέρεται να εκλήθη να δώσει DNA.

Ο 16χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να αποτρέψει τον αδελφό του να ακολουθήσει τους υπολοίπους οπαδούς έξω από το γήπεδο καθώς φοβήθηκε ότι θα γίνουν επεισόδια.

Η συμπληρωματική κατάθεση του αδελφού του 18χρονου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο αδερφός του 18χρονου φέρεται να είπε : «Μόλις γύρισε, μας είπε ότι είχε κάνει μ… Ότι πήγε να ρίξει μια φωτοβολίδα όμως αντί να τη ρίξει στον αέρα την έριξε στο πόδι του Αστυνομικού. Τη φωτοβολίδα του την έδωσε ένας άλλος που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους Αστυνομικούς. Αυτός του έδειξε και πως θα τραβήξει το σχοινί και θα τη ρίξει».

Αναμένονται εξελίξεις, ψάχνει τον καθοδηγητή η ΕΛΑΣ

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ βρίσκεται ένα ακόμη άτομο το οποίο προσήχθη αρχικά αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν βρισκόταν στον χώρο των επεισοδίων αλλά αρκετά μέτρα μακριά, ενώ την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της Αστυνομίας προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ με βάση στοιχεία, υλικό από κάμερες και καταθέσεις έτσι ώστε να οδηγηθούν στον καθοδηγητή των επεισοδίων στο άτομο εκείνο που προμήθευσε τον 18χρονο με τη φωτοβολίδα, του έδειξε πώς να την χρησιμοποιεί και «οργάνωσε» άλλα άτομα για την επίθεση κατά των αστυνομικών. Το αν είναι ένα ή περισσότερα τα άτομα αυτά είναι ανοιχτό, σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr