Αδιανόητο: Έβαλαν 11 κουτάβια σε γλάστρα για να πεθάνουν από ασφυξία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητο: Έβαλαν 11 κουτάβια σε γλάστρα για να πεθάνουν από ασφυξία

Τα σκυλάκια εντόπιστηκαν από μία γυναίκα σε δύσβατη περιοχή στο βουνό
Ανθρώπου νους δε χωράει την φριχτή κίνηση ενός αγνώστου στην περιοχή Μελισσάτικα στη Μαγνησία, ο οποίος τοποθέτησε έντεκα κουτάβια μέσα σε μία γλάστρα και τα παράτησε ώστε να πεθάνουν από ασφυξία.

Τα κουτάβια εντοπίστηκαν στο βουνό, σε δύσβατη περιοχή, με κλειστά ακόμα τα μάτια τους, γεγονός που δείχνει ότι είναι ακόμα νεογέννητα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.gr, η γυναίκα που τα βρήκε είναι φιλόζωή και φροντίζει μεγάλο ζώων, έτσι η Φιλοζωϊκή αναζητά άμεσα οικογένειες για να φιλοξενήσουν τα σκυλάκια.

Έδω βρέθηκαν τα 11 κουταβάκια όπως δημοσιεύει η ίδια ιστοσελίδα:

Κουτάβια πεταμένα σε ποτάμι για να πνιγούν

Τα περιστατικά αποτροπιασμού δυστυχώς είναι αρκετά, καθώς δύο μήνες νωρίτερα, τον Οκτώβριο, στην περιοχή της Μαγνησίας νεογέννητα σκυλάκια εντοπίστηκαν πεταμένα σε ποτάμι, αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι πέταξαν επτά κουτάβια σε ένα ποτάμι στην περιοχή του Αλμυρού. Για καλή τους τύχη, τα εντόπισε ένας φιλόζωος που άκουσε το κλάμα τους και κατάφερε να τα σώσει πριν πνιγούν.

Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου είχε αποκαλύψει την κτηνωδία με ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «ο σωτήρας ταΐζει με μπιμπερό τα νεογέννητα, που είναι πέντε θηλυκά και δυο αρσενικά και δεν έχουν καλά – καλά ανοίξει τα ματάκια τους».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr