Αδιανόητο περιστατικό: 13χρονη γέννησε το παιδί του βιαστή της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητο περιστατικό: 13χρονη γέννησε το παιδί του βιαστή της

Δεν έχουν προηγούμενο τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στη χώρα μας

Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά πρόκειται για μία υπόθεση κατά την οποία ένα κορίτσι μόλις 13 ετών από τη Λακωνία, το 2022 γέννησε το παιδί του βιαστή της, όπως υποστηρίζει σε μαιευτήριο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το MEGA, η υπόθεση κινητοποίησε την αστυνομία, η οποία μετά από κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, τους συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι όμως την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι έγινε με τη θέλησή της.

Τη βίαζε συγγενής της

Το πιο σοκαριστικό στην υπόθεση είναι πως μετά από κατάθεση της 13χρονης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές αρχές, η αστυνομία συνέλαβε συγγενή της, ο οποίος όπως είπε η ανήλικη την βίαζε και φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού που γέννησε.

Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές για άλλο αδίκημα.

Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η πληροφορία, ότι μετά τη γέννα, η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια επίσης τη βίαζε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr