Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη, ποια στάση κρατάει για την υπόθεση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη, ποια στάση κρατάει για την υπόθεση

Το ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει σχέση και μένει στην Αθήνα είναι κάτι που φημολογείται εδώ και καιρό. Ποια είναι η 30χρονη σύντροφος, του και τι παραδέχτηκε ο ίδιος σε δημοσιογράφο.

Στον alpha και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε σχετικό ρεπορτάζ για την 30χρονη, που έχει σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη και μένουν στην Αθήνα, συγκεκριμένα πρόκειται για γυναίκα 30 ετών, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με την ελεύθερη αγορά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής η νεαρή γυναίκα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει κρατήσει μια απόσταση από τον Μάνο Δασκαλάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός είχε αποκαλύψει για την νυν σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη πως: «Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί την τωρινή του σχέση».

Ωστόσο, είχε υπογραμμίσει πως «υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ότι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κύριος Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που είναι τώρα δεν το γνωρίζει. Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Είχε γυρίσει λόγω της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση είναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε είναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr