Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το κινητό της Κυριακής λίγο μετά τη δολοφονία της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το κινητό της Κυριακής λίγο μετά τη δολοφονία της

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «live news», το οποίο δείχνει τι κατέγραψε το κινητό τηλέφωνο της Κυριακής Γρίβα, μετά τη δολοφονία της.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η αδικοχαμένη Κυριακή Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της μπροστά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, είχε καλέσει την Άμεση Δράση και δέχτηκε την επίθεση ενώ ακόμη μιλούσε με το τηλεφωνικό κέντρο.

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο: Τι κατέγραψε το κινητό τηλέφωνο της Κυριακής Γρίβα μετά τη δολοφονία της

Όταν η Κυριακή Γρίβα δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση, το κινητό της τηλέφωνο έπεσε από τα χέρια της και έμεινε στο έδαφος, καταγράφοντας ό,τι συνέβη αργότερα, ενώ η Κυριακή βρισκόταν στο έδαφος μετά τις φονικές μαχαιριές που δέχθηκε πισώπλατα.

Όπως αναφέρει η εκπομπή, από το νέο ηχητικό ντοκουμέντο έχουν μονταριστεί κομμάτια που περιλαμβάνουν τη στιγμή που φωνάζει όταν τη δολοφονεί ο 39χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε.

Στο ηχητικό ακούγονται οι αντιδράσεις του φίλου της, αλλά και άλλων περαστικών και της αστυνομίας, τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία.

Νωρίτερα, άλλο ηχητικό ντοκουμέντο βγήκε στη δημοσιότητα, στο οποίο ακούγεται ο διάλογος που είχε η Κυριακή Γρίβα με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Σε βίντεο, που δόθηκε νωρίτερα στη δημοσιότητα, φάνηκε η στιγμή που ο δολοφόνος της την εντόπισε και έτρεξε πίσω της, για να τη μαχαιρώσει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr