Άγιοι Ανάργυροι: Στον Κορυδαλλό με κάμερα ασφαλείας στο κελί του ο 39χρονος γυναικοκτόνος – Τον επιτηρεί όλο το 24ωρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Στον Κορυδαλλό με κάμερα ασφαλείας στο κελί του ο 39χρονος γυναικοκτόνος – Τον επιτηρεί όλο το 24ωρο

Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος κρατείται πλέον σε ειδικό κελί στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των εξωτερικών υπαλλήλων φρούρησης που μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο κελί του έχει τοποθετηθεί κάμερα ασφαλείας που τον επιτηρεί όλο το 24ωρο.

Δολοφόνος Αγίων Αναργύρων: «Υπάρχει πιθανότητα να κάνει πάλι κάποια απόπειρα»

Συγκεκριμένα, ο Κ. Παληοκαρύτης ανέφερε: «Ο συγκεκριμένος κρατούμενος όντως εξετάστηκε από τους θεράποντες γιατρούς, τον είδε και ψυχίατρος, ο οποίος γνωμάτευσε ότι ναι μεν μπορεί να εξέλθει από το νοσοκομείο, αλλά ότι πρέπει να μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα».

Όπως είπε, στο κελί του υπάρχει κάμερα ασφαλείας, καθώς, «σύμφωνα με τη γνωμάτευση του γιατρού, υπάρχει πιθανότητα να κάνει πάλι κάποια απόπειρα, γι’ αυτό άλλωστε κρατείται και στο ψυχιατρείο».

«Tον συνοδεύει φρουρός στην τουαλέτα»

Συμπλήρωσε ότι, ακριβώς επειδή στην τουαλέτα δεν μπορεί να υπάρχει κάμερα, υπάρχει ένας φρουρός που τον επιτηρεί και τον συνοδεύει στην τουαλέτα.

«Ο φρουρός βρίσκεται εκεί για να μπορεί να εξυπηρετεί τον συγκεκριμένο κρατούμενο ειδικά, αλλά και άλλους κρατούμενους. Επειδή είναι σωφρονιστικός υπάλληλος, υπάρχει ένας κάθε έξι ώρες και τον επιτηρεί όλο το 24ωρο», πρόσθεσε.

«Δεν τον έχουν δει μέχρι σήμερα οι γονείς του»

Ο κ. Παληοκαρύτης είπε, τέλος, ότι οι γονείς του 39χρονου έκαναν αίτηση για να τον επισκεφθούν και μέχρι σήμερα δεν τον έχουν δει. «Αυτό θα καταστεί δυνατό όταν και αυτός θα είναι έτοιμος να τους δεχτεί», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του είχε πει «για μένα ο γιος μου έχει πεθάνει»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr