Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονισμένος ο πατέρας του 39χρονου γυναικοκτόνου – «Την είχα σαν κόρη μου, την αγαπούσα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονισμένος ο πατέρας του 39χρονου γυναικοκτόνου – «Την είχα σαν κόρη μου, την αγαπούσα»

Αποσβολωμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή γυναικοκτονία που σημειώθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Η άτυχη 28χρονη έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της, ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε καταγγείλει στις Αρχές πως φοβάται για τη ζωή της.

Άγιοι Ανάργυροι: «Προσπάθησε να επιστρέψει για βοήθεια, τραυματισμένη» αναφέρουν αστυνομικές πηγές

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άτυχη 28χρονη είχε απομακρυνθεί περίπου 30 μέτρα από το Α.Τ. όταν δέχθηκε την επίθεση και τραυματισμένη επιχείρησε να επιστρέψει ώστε να ζητήσει βοήθεια, ωστόσο, δυστυχώς, κατέρρευσε δίπλα από τη σκοπιά.

Ο πατέρας του 39χρονου δράστη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star και ανέφερε πως «την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα».

Άγιοι Ανάργυροι: «Την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα» είπε ο πατέρας του δράστη

«Έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα», ανέφερε ο πατέρας του 39χρονου δράστη.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα» είπε, απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Άγιοι Ανάργυροι: Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα -Τη σκότωσε από τη ζήλια του

Νωρίτερα, ο πατέρας της άτυχης 28χρονης μίλησε στην ίδια εκπομπή, όπου είπε, μεταξύ άλλων, πως «η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη, που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του. Τον είχε και τον τάιζε. Χώρισαν δύο μήνες τώρα, και από τη ζήλια του τη σκότωσε. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι την είχε χτυπήσει, γιατί ήξερε ότι θα πάω να τον βουτήξω και θα τον κάνω ασήκωτο, ενώ μου το είχε πει η μάνα της».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr