Άγιος Παντελεήμονας: Φρικιαστικές περιγραφές από τον πατέρα, «τα παιδιά έβγαζαν κατσαρίδες από το στόμα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Φρικιαστικές περιγραφές από τον πατέρα, «τα παιδιά έβγαζαν κατσαρίδες από το στόμα»

Οι εικόνες ξεπερνούν ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία από το διαμέρισμα κολαστήριο για 3 ανήλικα παιδιά στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τα τρία παιδιά είχαν δαγκώματα από ποντίκια και έντομα σε όλο τους στο σώμα ενώ ο πατέρας τον οποίο είχε διώξει από το σπίτι η μητέρα περιγράφει με δάκρυα στα μάτια την εικόνα που αντίκρισε όταν έφτασε στο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.

«Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τα παιδιά ξαπλωμένα είχε ενώσει 2 μονά κρεβάτια ,να βγάζουν κατσαρίδες από το στόμα. Το ταβάνι ήταν ένα μαύρο πράγμα από κατσαρίδες, οι τοίχοι τα κρεβάτια τα πάντα και να μένουν μέσα τα μωρά. Λιποθύμησα και με πήρανε σηκωτό» δήλωσε ο πατέρας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει,τα παιδιά έχουν πληγές στα ποδιά τους από τσιμπήματα των εντόμων ενώ ποντίκια έτρεχαν μέσα στο σπίτι.

«Σε άθλια κατάσταση τα είχαν φάει στα ποδαράκια τους τα έντομα» αναφέρει ο πατέρας που είναι ναυτικός και έλειπε το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου.

Από πέρυσι η πρώην σύζυγος του απαγόρευσε να βλέπει τα παιδιά. Ο πατέρας ωστόσο κινητοποιήθηκε προχωρώντας σε καταγγελία.

«Ήθελα να μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου. Είχε κάνει κατάληψη στο σπίτι μου. Δεν μπορούσα να μπω μέσα θα με σκότωνε ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος» λέει χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη της φρίκης

Απρόσιτη και επιθετική χαρακτηρίζουν οι γείτονες την 30χρονη μητέρα. «Η κυρία αυτή πήγαινε τα παιδιά στο Μοναστηράκι αν δεν κάνω λάθος και τα παιδιά ήταν σε επαιτεία, ζητιάνευαν» αποκαλύπτει ένοικος της πολυκατοικίας.

Στο «Χαμόγελο του παιδιού» φαίνεται πως είχε γίνει καταγγελία από τον Φεβρουάριο. Ειδοποιήθηκε εισαγγελέας… Η πρόνοια του δήμου επισκέφθηκε το σπίτι αλλά δεν ήταν κανείς εκεί.

Τελικά, ύστερα από νέα καταγγελία του πατέρα και την κινητοποίηση και δύο γειτόνων η μητέρα των παιδιών και ο 54χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν. Τα 3 ανήλικα παραμένουν στο Νοσοκομείο Παίδων. Στο πλευρό τους το «Χαμόγελο του Παιδιού» που περιμένει το πράσινο φως από την εισαγγελία για να τα φιλοξενήσει στις δομές του.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr