Άγνωστοι βανδάλισαν εκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Συσπείρωσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγνωστοι βανδάλισαν εκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Τον «θρασύδειλο βανδαλισμό» του περιπτέρου και των αφισών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ στην περιοχή της Άνω Τούμπας, «από φασιστικά, εθνικιστικά στοιχεία, που ως συνήθως κινούνται στο σκοτάδι» καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τ.Ο. Δήμου Θεσσαλονίκης του κόμματος.

Φόβος για τη μεγάλη δυναμική της Λαϊκής Συσπείρωσης, λέει το ΚΚΕ

Αυτό, όπως σημειώνει, «ένα πράγμα αποδεικνύει. Τον μεγάλο φόβο τους για τη σταθερή άνοδο της επιρροής των θέσεων του ΚΚΕ, για τη μεγάλη δυναμική της “Λαϊκής Συσπείρωσης” σε όλη τη Θεσσαλονίκη και ειδικά στην περιοχή της Τούμπας».

Επισημαίνει, δε, πως «είναι ευκαιρία για το λαό να στείλει αυτή την Κυριακή, όλο τον ακροδεξιό, φασιστικό εσμό και τις παρατάξεις που τον στηρίζουν ή του κλείνουν το μάτι, τόσο σε Δήμο, όσο και σε Περιφέρεια πίσω στο σπίτι τους» και προσθέτει: «Να είναι η “Λαϊκή Συσπείρωση” με τον Σωτήρη Αβραμόπουλο στην περιφέρεια και τον Βασίλη Τομπουλίδη στο Δήμο πάνω από όλες τις ακροδεξιές ή και ανοιχτά φασιστικές παρατάξεις. Ειδικά ο λαός της Τούμπας έχει απαντήσει επανειλημμένα, ότι δεν χωρούν φασίστες και ακροδεξιοί στις γειτονιές του. Θα το κάνει και αυτή την Κυριακή με πολύ ενισχυμένη τη “Λαϊκή Συσπείρωση”».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr