Άγρια επίθεση από σκύλο σε άνδρα στην Αυλίδα – Αγανακτισμένοι κάτοικοι μηνύουν το δήμο Χαλκιδέων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια επίθεση από σκύλο σε άνδρα στην Αυλίδα – Αγανακτισμένοι κάτοικοι μηνύουν το δήμο Χαλκιδέων

Άγρια επίθεση δέχθηκε ένας άνδρας από σκύλο το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαΐου στην Αυλίδα. Μηνύσεις ετοιμάζουν οι κάτοικοι σε βάρος του δήμου Χαλκιδέων

Άγρια επίθεση δέχθηκε ένας άνδρας από σκύλο το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαΐου στην Αυλίδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τις 11, βρισκόταν στα πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, όταν τον πλησίασε ένας αδέσποτος σκύλος, ο οποίος όρμησε προς το μέρος του και άρχισε να τον δαγκώνει σε όλο το σώμα, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματιστεί.

Το θύμα σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, ενώ κατάφερε εντωμεταξύ να ξεφύγει από τα δόντια του σκύλου.

Μετά από αυτή την επίθεση, κάτοικοι της περιοχής είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν μήνυση εναντίον του Δήμου της Χαλκίδας, καθώς όπως λένε στο evima.gr η κατάσταση με τα αδέσποτα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και φοβούνται ακόμα και να κυκλοφορήσουν στη γειτονιά τους.

Οι δημοτικές κοινότητες της Χαλκίδας έχουν πολλούς λόγους να διαμαρτύρονται για τη δημοτική αρχή, καθώς η διαχείριση θεμάτων τέτοιου τύπου απουσιάζει με τους κατοίκους να αναγκάζονται να λάβουν ρόλους που δεν έχουν για να βρουν λύσεις σε βασικά ζητήματα καθημερινότητας για τις γειτονιές της περιοχής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr