Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στο κέντρο των Χανίων και παρέμβαση της Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στο κέντρο των Χανίων και παρέμβαση της Αστυνομίας

Επεισόδια μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο των Χανίων στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να παρέμβουν αστυνομικές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το zarpanews.gr, συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, 21/10, στις Αρχές, μετά από πληροφορίες για επεισόδια στην Ενετική Τάφρο, στο κέντρο των Χανίων.

Η αστυνομία, φέρεται να έλαβε κλήση για συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, οι οποίοι φέρονται να είχαν, μάλιστα, στην κατοχή τους αιχμηρά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να μεταβούν άμεσα στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο των Χανίων

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τη σχετική ενημέρωση, περιπολικά της ΟΠΚΕ, βαν από το ανακριτικό της Τροχαίας και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ περικύκλωσαν τις εισόδους της τάφρου, από την πλευρά της οδού Πειραιώς και από τη πλευρά της οδού Χάληδων για την ασφάλεια των πολιτών.

Στις φωτογραφίες του zarpanews.gr καταγράφεται πλήθος ανηλίκων στο σημείο, ενδεχομένως από κάποια σχολική εκδρομή στα Χανιά, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr