Άγριο ξύλο σε δημαρχείο και χάος στον διαγωνισμό για τις ξαπλώστρες – Πολίτης έκοψε τις φλέβες του (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο ξύλο σε δημαρχείο και χάος στον διαγωνισμό για τις ξαπλώστρες – Πολίτης έκοψε τις φλέβες του (video)

Άγριο ξύλο έπεσε στη Ρόδο στον διαγωνισμό για την κεντρική παραλία και την εκμετάλλευση με ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνες, θαλάσσια σπορ κτλ.

Λιποθυμίες, κλωτσιές, μπουνιές, βρισιές κι εκατέρωθεν απειλές συνέθεσαν το σκηνικό στον πρώτο όροφο του δημαρχείου της Ρόδου έξω από το γραφείο του αρμόδιου αντιδήμαρχου για την εκμετάλλευση της κεντρικής παραλίας του νησιού.

Οι «ομπρελάδες» τσακώθηκαν μεταξύ τους πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός, με αποτέλεσμα να σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά και ασθενοφόρο, καθώς υπήρξαν τραυματισμοί και λιποθυμικά επεισόδια.

Το ξύλο στο δημαρχείο της Ρόδου

Αιτία του εκρηκτικού κλίματος ήταν η πρωτοβουλία ιδιωτικής εταιρείας η οποία ήθελε δια των δικηγόρων της να πάρει από την κοινοπραξία των επί πολλά έτη δραστηριοποιούμενων μικροεπαγγελματίων στην κεντρική παραλία της Ρόδου από το Καζίνο μέχρι το Ενυδρείο και προς την Ψαροπούλα, αλλά και κάποιες άλλες παραλίες, όπως αυτή της Τσαμπίκας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η ιδιωτική εταιρεία φαίνεται να χτύπησε και να κερδίζει τον διαγωνισμό, ωστόσο, οι ομπρελάδες της κοινοπραξίας φέρονται να καταγγέλλουν τη διαδικασία και να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη.

Έκοψε τις φλέβες του

Σύμφωνα με τη dimokratiki ένας εξ αυτών φέρεται να έκοψε τις φλέβες του σε ένδειξη αγανάκτησης… Μια ακόμη από τους επαγγελματίες λιποθύμησε ενώ οι διαμαρτυρίες είναι έντονες κατά της δημοτικής αρχής, ενώ η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr