Ακραίο bullying: Εξωσχολικοί γρονθοκόπησαν 16χρονο μαθητή στο πρόσωπο (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακραίο bullying: Εξωσχολικοί γρονθοκόπησαν 16χρονο μαθητή στο πρόσωπο (video)

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμό ανηλίκου σε σχολείο στα Χανιά, έρχεται στη δημοσιότητα προκαλώντας ανησυχία για την αύξηση του φαινομένου.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό του 13χρονου στο Ρέθυμνο αποκαλύπτεται ένα άλλο περιστατικό στα Χανιά αυτή τη φορά, με θύμα έναν 16χρονο μαθητή.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ την περασμένη Τετάρτη ο 13χρονος ήταν στο προαύλιο του σχολείου του με τους φίλους του όταν εξωσχολικοί μαθητές που κάθονταν σε καφετέρια απέναντι από το σχολείο εκτόξευσαν προς το μέρος του ένα μπουκάλι με νερό το οποίο τον βρήκε στο πρόσωπο.

Σχολική βία στα Χανιά: Γιατί μου πέταξες το μπουκάλι; Γιατί έτσι γουστάρω

Οι εξωσχολικοί μπήκαν στη συνέχεια στο προαύλιο του σχολείου, ο μαθητής που χτύπησε τους ρώτησε «γιατί μού πέταξες το μπουκάλι» για να λάβει την απάντηση από έναν από τους εξωσχολικούς ανηλίκους «γιατί έτσι γουστάρω». Τότε ξεκίνησε καβγάς που έληξε με επέμβαση καθηγητών του σχολείου που αντιλήφθησαν τι συνέβαινε και έβγαλαν εκτός τους εξωσχολικούς.

Ομως το περιστατικό δεν έληξε εκεί. Οι εξωσχολικοί επέστρεψαν μετά από λίγη ώρα και ένας εξ’ αυτών χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο τον 16χρονο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς δεν υπάρχει γναθοχειρουργικό τμήμα στο νοσοκομείο Χανίων, η μητέρα του έστειλε αναφορά σε όλα τα σχολεία της περιοχής, ο πατέρας του κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και ο διευθυντής του σχολείου συγκάλεσε σύσκεψη όλων των διευθυντών των σχολείων της περιοχής προκειμένου να δουν πώς θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της βίας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr