Αλιβέρι: Επιτυχημένη εκδήλωση από τους εμπόρους – «Κρατάμε ζωντανή την πολιτιστική μας κληρονομιά» είπε η πρόεδρος (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλιβέρι: Επιτυχημένη εκδήλωση από τους εμπόρους – «Κρατάμε ζωντανή την πολιτιστική μας κληρονομιά» είπε η πρόεδρος (pics)

Με αφορμή τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής, προστάτιδα των εμπόρων του Αλιβερίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου πιστός στην παράδοση, τίμησε την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, προστάτιδας των εμπόρων στο Εξωκλήσι της στου Κουτρουλάρου.

«Είναι άκρως σημαντικό για τον τόπο μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά και εμάς τους ίδιους να κρατάμε ζωντανά τα έθιμα μας», δήλωσε η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σοφία Κόλλια Βότση στο evima. gr

Τα εμπορικά καταστήματα παρέμειναν κλειστά όλη τη μέρα, αφού η μέρα αυτή έχει οριστεί ως επίσημη αργία για τον Εμπορικό Κόσμο του Αλιβερίου εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

«Ευχόμαστε η χάρη της Ζωοδόχου Πηγής να ευλογήσει με το θαυματουργό ύδωρ της τον όμορφο τόπο μας, κάνοντας πάλι το χαμόγελο της ελπίδας να ανθίσει στα χείλη μας.κλειστά όλη τη μέρα, αφού η μέρα αυτή έχει οριστεί ως επίσημη αργία για τον Εμπορικό Κόσμο του Αλιβερίου εδώ και πάρα πολλά χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου Αλιβερίου.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου, Γιώργος Παπαδιόχος, ο πρόεδρος του Ν.Ο. Αλιβερίου και σύμβουλος της Κοινότητας, Προκόπης Αλέξης, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής του Αλιβερίου και πλήθος πιστών.

Εικόνες

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr