ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλιβέρι: Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας – Εξιχνίασε 10 περιπτώσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων

Δέκα περιπτώσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων που διέπραξε εγκληματική ομάδα εξιχνιάστηκαν από την τοπική αστυνομία Αλιβερίου
Αλιβέρι: Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας – Εξιχνίασε 10 περιπτώσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων

Δέκα περιπτώσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων που διέπραξε εγκληματική ομάδα εξιχνιάστηκαν από την τοπική αστυνομία Αλιβερίου, με τη σπείρα να αποτελείται τουλάχιστον από 3 άτομα που δρούσε σε περιοχές των Δήμων Κύμης-Αλιβερίου και Ερέτριας.

 

«Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, εξιχνιάσθηκαν (10) περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από αυτοκίνητα, τις οποίες διέπραξε εγκληματική ομάδα, αποτελούμενη τουλάχιστον από (3) άτομα, σε περιοχές των Δήμων Κύμης-Αλιβερίου και Ερέτριας Ευβοίας

Ταυτοποιήθηκε (1) αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αναζητούνται τα στοιχεία ταυτότητας (2) ακόμη συνεργών του

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Δ΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης και αξιολόγησης στοιχείων, εξιχνιάσθηκαν (10) περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, σε περιοχές των Δήμων Κύμης – Αλιβερίου και Ερέτριας Ευβοίας.

Από την προανακριτική έρευνα, ταυτοποιήθηκε ένας (1) αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας δύο ακόμη (2) άγνωστων συνεργών του.

Όπως προέκυψε, τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2021, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό την διάπραξη κλοπών καταλυτών από αυτοκίνητα.

Κατά το χρονικό διάστημα από 16-12-2021 έως 19-04-2022, διέπραξαν δέκα (10) τουλάχιστον κλοπές καταλυτών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, αφαιρώντας δεκατέσσερις (14) καταλύτες, από αντίστοιχα οχήματα, στις προαναφερόμενες περιοχές.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ η έως τώρα σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ