Αλιβέρι: Πρώην πρωταθλητής στίβου παρέδωσε στην αστυνομία πορτοφόλι γεμάτο χρήματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλιβέρι: Πρώην πρωταθλητής στίβου παρέδωσε στην αστυνομία πορτοφόλι γεμάτο χρήματα

Μαθήματα ήθους παρέδωσε πρώην πρωταθλητής στίβου στο Αλιβέρι ο οποίος βρήκε ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και το παρέδωσε στην αστυνομία

Μαθήματα ήθους παρέδωσε πρώην πρωταθλητής στίβου στο Αλιβέρι ο οποίος βρήκε ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και το παρέδωσε στην αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωταθλητής στίβου Αριστείδης Λαγός πριν από μερικές μέρες βρήκε έξω από γνωστό σουπερμάρκετ ένα πορτοφόλι πεσμένο στο έδαφος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη» το πορτοφόλι ήταν γεμάτο με χρήματα και τραπεζικές κάρτες, αλλά ο πρώην αθλητής δεν μπήκε καν στον πειρασμό να το κρατήσει σε μια εποχή που η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια μαστίζουν τα νοικοκυριά.

«Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό να το κρατήσω» είπε στη «Γνώμη» ο κ. Λαγός και συνέχισε: «Από το φούσκωμα κατάλαβα ότι περιείχε πολλά χρήματα, αλλά δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να το πάρω μαζί μου.

»Χωρίς να χάσω χρόνο, μπήκα στο σούπερ μάρκετ και το παρέδωσα στη διεύθυνση, παρουσία πολλών ανθρώπων για να βρεθεί πιο εύκολα ο κάτοχός του, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να είχε ψωνίσει πριν χάσει το πορτοφόλι του».

Παράλληλα, ο Αριστείδης Λαγός ενημέρωσε την αστυνομία, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να επιστραφεί άμεσα και δίχως απώλειες το πορτοφόλι στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr