Αλιβέρι: Ξεκίνησαν οι διανοίξεις δημοτικών οδών σύμφωνα με το σχέδιο πόλης (pics)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλιβέρι: Ξεκίνησαν οι διανοίξεις δημοτικών οδών σύμφωνα με το σχέδιο πόλης (pics)

Μετά από πολλά χρόνια τίθεται σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο πόλης στο Αλιβέρι με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου να προχωρούν σε διανοίξεις δημοτικών οδών
Μετά από πολλά χρόνια τίθεται σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο πόλης στο Αλιβέρι, με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου να προχωρούν σε διανοίξεις δημοτικών οδών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:
«Σε διανοίξεις δημοτικών οδών, θέτοντας σε εφαρμογή, έπειτα από πολλά χρόνια, το προβλεπόμενο σχέδιο πόλης, έχουν ξεκινήσει εδω και μερικές ημέρες εργασίες στην πόλη του Αλιβερίου απο συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Οι διανοίξεις αποτελούν πράξεις αναπτυξιακού χαρακτήρα οι οποίες αναβαθμίζουν την πόλη. Παράλληλα επιτυγχάνεται η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, η σύνδεση οδικών τμημάτων μεταξύ τους και η εύρυθμη κυκλοφορία στον αστικό ιστό.
Στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου πόλης η προσπάθεια της Δημοτικής και Κοινοτικής Αρχής συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς τέτοιες διαδικασίες είναι χρονοβόρες, απαιτούν επίπονη δουλειά και συντονισμό ενεργειών έως την υλοποίηση του έργου.
Η προσπάθεια μας είναι διαρκής, επιδιώκουμε το καλύτερο, είμαστε αισιόδοξοι!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr