Αναφορές πως έχουν συμβεί και άλλα περιστατικά με καφετέριες που δεν αφήνουν ηλικιωμένους να καθίσουν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφορές πως έχουν συμβεί και άλλα περιστατικά με καφετέριες που δεν αφήνουν ηλικιωμένους να καθίσουν

Τι είπε ο Γιώργος Λαρίσης, δημοτικός σύμβουλος της Νέας Σμύρνης και πρόεδρος των ΚΑΠΗ της πόλης.

Για την υπόθεση με καφετέρια της Νέας Σμύρνης που απαγόρεψε σε ηλικιωμένους να καθίσουν για καφέ μίλησε στο OPEN ο Γιώργος Λαρίσης, δημοτικός σύμβουλος της Νέας Σμύρνης και πρόεδρος των ΚΑΠΗ της πόλης.

«Όλη η κοινωνία της Νέας Σμύρνης καταδίκασε αυτό το γεγονός και φυσικά εμείς ως δήμος το καταδικάζουμε» είπε.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε κανέναν αποκλεισμό στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Είμαστε περήφανοι για την μαγκούρα του ηλικιωμένου, το καροτσάκι του μωρού και το αναπηρικό αμαξίδιο που κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί», πρόσθεσε.

«Μπορεί οι επιχειρηματίες στις αργίες να γεμίζουν και με ανθρώπους εκτός της πόλης αλλά τις υπόλοιπες ημέρες οι άνθρωποι της πόλης είναι αυτοί που δίνουν ζωή σε αυτή την πλατεία», επεσήμανε.

Σε ερώτηση για το εάν έχουν γίνει παρόμοια περιστατικά, ο κ. Λαρίσης αποκάλυψε πως «κατά καιρούς αυτό έχει συμβεί σε άλλα καφέ στη Νέα Σμύρνη αλλά αυτό γίνεται με περιοδικό τρόπο».

«Και η ένταση της μουσικής και η άδεια των μουσικών οργάνων και το ωράριο, επειδή οι καφετέριες αναπτύσσονται σε βαριά δομημένα περιοχή, περνάνε από το δημοτικό συμβούλιο. Για αυτό συνιστώ σε όλους τους επιχειρηματίες να μην τσακώνονται με τους πολίτες», προειδοποίησε και κατέληξε στο ότι «δεν μπορεί κανείς να κάνει κοινωνικό αποκλεισμό σε κανέναν, δεν θα το δεχτούμε», τόνισε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr