Ανακοινώθηκε το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του 11χρονου γιού του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκε το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του 11χρονου γιού του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη

Η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 11χρονου Χρήστου Σταμούλη, απεφάνθη ότι το παιδί κατέληξε από πνιγμό στους Φούρνους και δεν υπέστη κάποιο ατύχημα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η ιατροδικαστής στο νοσοκομείου της Σάμου, ολοκλήρωσε πριν από λίγα λεπτά τις εξετάσεις στη σορό του παιδιού και διαπίστωσε ότι δεν έφερε κάποιο τραύμα κι επρόκειτο για «καθαρό πνιγμό», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ελήφθησαν δείγματα για να γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις. Η σορός του παιδιού θα μεταφερθεί τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, καθώς η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα.

Όπως ενημέρωσε η μητέρα του μέσα από λογαριασμό που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 14/8 στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών», ανέφερε η ανακοίνωσή της για τον αδόκητο χαμό του παιδιού της.

Ο 11χρονος γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Καρύδης, εντοπίστηκε νεκρός σε σημαδούρα, 50 μέτρα από τη στεριά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr