Ανατριχιαστική μαρτυρία για τα Τέμπη: «Μαμά μου έλα να με πάρεις, σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατριχιαστική μαρτυρία για τα Τέμπη: «Μαμά μου έλα να με πάρεις, σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά»

«Μαμά μου έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά»: Συγκλονίζει η κραυγή τρόμου της 22χρονης στους γονείς της, λίγο αφότου γλίτωσε από τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Η 22χρονη ήταν από τους ελάχιστους επιβάτες που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που έκανε το δρομολόγιο από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη.

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η 22χρονη, περιέγραψε ο πατέρας της. «Ταξίδευε από Καρδίτσα για Θεσσαλονίκη μόνη της. Είχε κάποιες φίλες στο τρένο. Ήταν τυχερή στην ατυχία της», είπε αρχικά ο πατέρας της κοπέλας.

«Μας πήρε από ένα άγνωστο νούμερο…Σηκώνει το τηλέφωνο η γυναίκα μου. Ακούω ένα ουρλιαχτό “Μαμά μου έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά” είπε και μας έκλεισε το τηλέφωνο», συνέχισε.

Όταν ο ίδιος έφτασε στον τόπο της τραγωδίας, έπαθε μεγάλο σοκ. «Φεύγω για Λάρισα και παίρνω το “100” και ρωτάω: “Πού έγινε το ατύχημα; Περίπου στα Τέμπη”, μου λένε. Πήγα εκεί, βρήκα ένα ασθενοφόρο το ακολούθησα και έφτασα πιο γρήγορα. Μια κατάσταση δραματική δεν σας περιγράφω τι έβλεπα», είπε ο πατέρας της 22χρονης.

«Φώναζα “Κατερίνα – Κατερίνα”! Καθόταν στο τσιμέντο και τη βλέπω από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα που δεν ήταν δικά της, αλλά, από άλλα παιδιά που χτύπησαν μέσα στο τρένο. Σώθηκε επειδή βγήκε από το απέναντι παράθυρο στα χωράφια» πρόσθεσε.

«Είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας. Τραυματίστηκε στη μέση, είναι στο νοσοκομείο Καρδίτσας», ανέφερε ο πατέρας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr