Ανατριχιαστικό: Την σκότωσαν στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε πριν από 6 χρόνια η αδερφή της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατριχιαστικό: Την σκότωσαν στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε πριν από 6 χρόνια η αδερφή της

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο προσκήνιο για τη δολοφονία μιας 55χρονης στην Πάτρα.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, στο ίδιο σπίτι, αλλά σε άλλον όροφο, είχε δολοφονηθεί και η αδελφή της, πριν από ακριβώς 6 χρόνια! Η τραγική ειρωνεία είναι ότι, ενώ της είχαν επιτεθεί στις 19 Ιουλίου, υπέκυψε στα τραύματά της στις 27 Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία δολοφονήθηκε η 55χρονη Ν.Μ.

Η 53χρονη γυναίκα είχε χτυπηθεί βάναυσα από ρόπαλο στο κεφάλι και για τη δολοφονία είχε κατηγορηθεί ο γιος της, ανιψιός της θανούσης που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της. Ο νεαρός ήταν εκείνος που ενημέρωσε κατ’ αρχάς το ΕΚΑΒ, λέγοντας αργότερα στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση ότι τη βρήκε βαριά τραυματισμένη στο σπίτι τους και είχε πει πως είτε είχε χτυπηθεί από ληστές, είτε είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της.

Το ανακοινωθέν της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 2016

«Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, αργά χθες το βράδυ. Μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε εις βάρος του 28χρονου ένταλμα σύλληψης του ανακριτή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη».

Όπως αναφέρει το Τempo24, ο 28χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Φυλακίστηκε μεν, αλλά πλέον, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αποφυλακίστηκε, καθώς άλλαξε το κατηγορητήριο εναντίον του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr