Άνδρας παραλίγο να πνιγεί στη θάλασσα – Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσής του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνδρας παραλίγο να πνιγεί στη θάλασσα – Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσής του

Αναστάτωση προκλήθηκε σε παραλία στα Φαλάσαρνα το μεσημέρι της Τρίτης όταν ένας άνδρας κινδύνεψε να πνιγεί.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο zarpanews.gr τον άτυχο άνδρα εντόπισαν λουόμενοι οι οποίοι φώναξαν για βοήθεια με τον ναυαγοσώστη να σπεύδει να τον ανασύρει στην στεριά.

«Ήταν λιπόθυμος για περίπου 10 λεπτά. Ο ναυαγοσώστης του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Είχε καταπιεί πολύ νερό και καλέσαμε το ασθενοφόρο» λέει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Κισσάμου. «Ευτυχώς, για καλή του τύχη οι γουρούνες που κινούνται στην παραλία βοήθησαν την γιατρό να φτάσει έγκαιρα προς το σημείο που βρισκόταν ο άνδρας» σημειώνει.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, σύσσωμη ομάδα εθελοντών και ναυαγοσώστη μετέφεραν τον άνδρα πάνω σε φορείο, με ομπρέλα προς τον δρόμο που περίμενε το ασθενοφόρο.

Σημειώνεται πως οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν δημιουργήσει μεγάλο κυματισμό ενώ έχει υψωθεί κόκκινη σημαία. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας παρέβλεψε τη σήμανση και μπήκε στη θάλασσα ενώ δεν ήξερε να κολυμπάει. Τα κύματα τον παρέσυραν και ήπιε πάρα πολύ νερό. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, κι από εκεί αναμενόταν να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr